Diş Beyazlatma Fiyatları 2012

DİŞ BEYAZLATMA FİYATLARI NE KADAR ?

Diş Beyazlatma Fiyatları 2012Böyle bir işlem için ne kadar ücret ödemeniz gerektiğini düşünüyor iseniz, öncelikle ofis tipi ile diş beyazlatmanın daha pahalı olduğunu belirtmek gerekir. Bunun dışında ağartma jelinin markası, uygulamayı yaptıracağınız kliniğin bulunduğu semt ve bunun gibi bir çok faktör diş beyazlatma fiyatlarını belirliyor. Diş Hekimleri odası tarafından belirlenen 2012 rehber tarife ( asgari ücret tarifesine göre ) ; Diş Ağartma (Beyazlatma – Alt-Üst Çene)  307.13 tl dir.
Bu fiyat ev tipi diş beyazlatma için en düşük ücret olarak belirlenmiştir. Ancak yine de bu rakamın altında ve üzerinde Fiyatlar ile karşılaşmanız mümkündür.

DİŞ BEYAZLATMA NEDİR ?

Bembeyaz dişler ile gülümsemek herkesin hayalidir. Diş Hekimi tarafından uygulanan Ağartma adı verilen uygulama ile bembeyaz dişlere sahip olmanız hayal değil. Dişlerinizin rengi bir kaç ton açılması ve bembeyaz olması için 2 farklı yöntem uygulanıyor.

 

1- ) OFFİCE BLEACHİNG : En hızlı sonuç alınan sistem Ofis tipi diş beyazlatma adı verilen ofis Bleaching dir. Bu yöntem ile 15 dakika içerisinde bile sonuç almak mümkün. Doktorlar gerekirse ikinci bir uygulamayı da aynı seansta uygulayabiliyor. Bu yöntem de güçlü bir ışık kaynağı ya da lazer ile, işlemin tepkime süresi üzerine tesir edilebiliyor.
2- ) HOME BLEACHİNG : Evde diş beyazlatma sisteminde ise, Diş Hekiminiz tarafından alınan ölçüye göre
hazırlanan şeffaf dişlik ve ağartma jeli ile evde gece yatarken ya da gün içerisinde hekiminizin önerdiği süre kadar kadar uygulama yapar iseniz 1 hafta 10 gün kadar bir sürede diş beyazlatma sonuçlarını vermeye başlıyor.
Beyaz Dişler Artık Hayal Değil!
En sık bayanlar tarafından tercih edilen diş beyazlatmak , estetik diş hekimliği uygulamaları arasında sıklıkla baş vurulan bir tedavi yöntemi. Dişlerinizi sadece 15 dk’da beyazlatabilecek bu tedavi için hekiminizden randevu almanız yeterli.

 

Dişleriniz yüzünden gülümseyemiyor musunuz?

Dişlerinizi çok kısa bir süre içinde beyazlaştıran ofiste diş beyazlatma yöntemi, özlemini çektiğiniz bembeyaz dişlere kavuşmanızı sağlayabilir. Ya da daha fazla zaman gerektiren bir uygulama olsa da hekiminiz ev tipi beyazlatmayı tercih edebilir.

Diş Beyazlatma Fiyatları 2012